Wie en wat

Compass Point communicatie is opgericht in 1994 door Ineke Spijker en Ronald Bos, met op dat moment al jaren creatieve en projectmatige werkervaring in de communicatie voor bedrijven als Elsevier, Sdu, TBWA/Hakuhodo en andere reclamebureaus. Bekend met alle soorten communicatie en design, nationale en internationale klanten, grote en kleine budgetten.

Communicatie is helemaal niet ingewikkeld

Wij hebben een no-nonsense kijk op communicatie, in feite een bericht overbrengen van zender naar ontvanger en vice versa. Hoe, bepalen we in overleg met de klant. Daarbij zetten wij alle bekende creatieve communicatiemiddelen in en bedenken we, waar nodig, nieuwe wegen om te communiceren. Geïntegreerde communicatie is altijd ons uitgangspunt.

Wij werken graag volgens het principe van co-creation waarbij de opdrachtgever actief mee kan werken aan het eindresultaat, niet in de laatste plaats vanwege de kennis van zijn eigen marktgebied. Wij geloven in dit concept omdat klant en bureau uiteindelijk alleen gezamenlijk duurzame resultaten kunnen boeken. Onze rol daarbij is het waarborgen van de samenhang tussen concept, ontwerp, uitvoering en projectmanagement. Dat doen we graag en dat doen we goed.

Onze werkmethodiek is eveneens no-nonsense: goed luisteren, een goed inlevingsvermogen, research, korte lijnen en een spoedige, creatieve en gedegen uitwerking is wat onze opdrachtgevers zeer op prijs stellen.

Compass Point werkte o.a voor:

Towers Watson, Connexxion, Eurocongress International, BOA, OVMedia, GVB Amsterdam, Museum voor het Openbaar Vervoer Amsterdam, Stijlvolle Tuinen, Nash Security, Openbare Bibliotheek Amsterdam, Beira Interim Systems, Colourfulpeople, Rederij HVM, Body in Balance, Klassewijzer, Volvo Klassieker Vereniging, Rotman Management, Van Luling vastgoed, International Broadcasting Convention, Dijkhuizen & Wiendels, Hemhotels Amsterdam, Veiligheidsregio Utrecht, Sloterparkbad Amsterdam, NIVRA, Controllers Instituut, HLB Schippers Accountants en Fiscalisten, GHOR Zeeland, GHOR Gelderland, e.v.a.

Ronald Bos

Ronald Bos

art director

.

Ineke Spijker

Ineke Spijker

copy writer